Afspraak maken - Autokeuring

Beste klant,

Door de grote vraag is het mogelijk dat u bepaalde problemen ondervindt bij het maken van afspraken (langere wachttijd, uitloggen van het systeem, foutmelding). We werken eraan om onze dienst afspraken te verbeteren. We hebben de capaciteit van onze servers al vertienvoudigd en we hebben ook meer operatoren ingezet om telefonische afspraken te maken. Wij adviseren u om uw afspraken via internet te maken. Wij verontschuldigen ons voor de ondervonden ongemakken. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.
Gelieve het kentekenbewijs (inschrijvingsbewijs) van het te keuren voertuig bij u te houden bij het maken van een afspraak.

Periodieke keuring en tweedehandskeuring personenwagens (M1), kampeerwagens (M1) en lichte bedrijfsvoertuigen (N1) enkel op afspraak.
Voor onderstaande keuringen is geen afspraak nodig (uitgezonderd voor het station van Zellik):

  • Alle keuringen voertuigen + 3,5 t
  • Alle keuringen aanhangwagens
  • Herkeuring personenwagens, kampeerwagens en lichte bedrijfsvoertuigen (≤ 3,5 t)

Coronavirus-maatregelen: voor meer informatie, zie "Nieuws"

Periodieke keuring en tweedehandskeuring

Afspraak via internet OF 02/559.09.99

Let op: een afspraak mag ten laatste 48 uur vooraf gewijzigd worden!

Keuring na ongeval (keuring geometrie)

De keuringen geometrie (wielen of chassis) gebeuren uitsluitend op afspraak. Klik op volgende link om contact op te nemen en een afspraak te maken met een van onze stations die deze keuring uitvoeren.

Onze technische keuringsstations

Keuring homologatie en technische dienst

De keuringen voor een homologatieprocedure en de technische diensten gebeuren uitsluitend op afspraak. Klik op volgende link om contact op te nemen en een afspraak te maken met een van onze stations die deze keuring uitvoeren.

Onze technische keuringsstations


Hieronder vindt u de handleiding terug van ons afsprakensysteem en de algemene gebruiksvoorwaarden: