Afspraak maken - Autokeuring

Vanaf 16/08/2022 zal het opnieuw mogelijk zijn om uw wagen zonder afspraak aan te bieden voor de periodieke keuring (tweedehandskeuring enkel op afspraak). Dit iedere werkdag en in alle keuringsstations in Vlaanderen (behalve Zellik). Aangezien er al veel afspraken waren gegeven voor de komende dagen is de capaciteit voor keuring zonder afspraak in de overgangsperiode beperkt. Onze inspecteurs zullen het maximum doen om alle klanten te helpen. De reeds geplande afspraken krijgen uiteraard voorrang. Om lange wachtrijen te vermijden, raden we u aan om onze webcams te raadplegen vóór uw bezoek en het openingsuur (7u) van het station te vermijden gezien het dan vaak het drukste moment van de dag is. Gelieve nooit het verkeer op de openbare weg te belemmeren en het verkeersreglement te respecteren. Dank bij voorbaat voor uw medewerking.

Periodieke keuring en tweedehandskeuring

Afspraak via internet OF 02/559.09.99

Let op: een afspraak mag ten laatste 48 uur vooraf gewijzigd worden!

Gelieve het kentekenbewijs (inschrijvingsbewijs) van het te keuren voertuig bij u te houden bij het maken van een afspraak.

Keuring na ongeval (keuring geometrie)

De keuringen geometrie (wielen of chassis) gebeuren uitsluitend op afspraak. Klik op volgende link om contact op te nemen en een afspraak te maken met een van onze stations die deze keuring uitvoeren.

Onze technische keuringsstations

Keuring homologatie en technische dienst

De keuringen voor een homologatieprocedure en de technische diensten gebeuren uitsluitend op afspraak. Klik op volgende link om contact op te nemen en een afspraak te maken met een van onze stations die deze keuring uitvoeren.

Onze technische keuringsstations


Hieronder vindt u de handleiding terug van ons afsprakensysteem en de algemene gebruiksvoorwaarden:

Coronavirus-maatregelen: voor meer informatie, zie "Nieuws"