Onderhoudswerken A8: toegang station Halle

Vernieuwing wegdek A8 tussen op-en afrittencomplex van Tubize (n°23) en Halle (n°22)

Het Agentschap Wegen en Verkeer start vanaf 12 juli tot het einde van de maand augustus met grote vernieuwingswerken op de A8 in Halle. De werken worden in drie fasen tussen het op- en afrittencomplexen van Halle (nr. 22) en Tubeke (nr. 23) uitgevoerd. Tijdens die ingrijpende werken rijdt het verkeer dan ook maar op één rijstrook richting Edingen en richting Halle. De aannemer werkt tijdens het verkeersluwe bouwverlof door om de snelweg begin september volledig open te stellen voor het verkeer. Ondanks de flexibiliteit van de aannemer wil Wegen en Verkeer verwittigen voor aanzienlijke hinder, omdat beide op- en afrittencomplexen tijdens de werken geheel of gedeeltelijk worden afgesloten.

Hinder en omleiding eerste fase van 12 juli t.e.m. 3 augustus

De aannemer werkt op de A8 tegelijk in de rijrichting van Edingen (naar het zuiden) en in de rijrichting van Halle (naar het noorden). Het verkeer op de A8 kan via 3 lokale doorsteken in de middenberm altijd doorrijden. Tijdens die ingrijpende werken rijdt het verkeer dan ook maar op één rijstrook richting Edingen en richting Halle. De op- en afrit in Tubeke (nr 23) richting Halle en de oprit in Halle (nr 22) richting Edingen zijn afgesloten.

Klik hier voor het volledige persbericht van het Agentschap Wegen en Verkeer en alle noodzakelijke informatie (kaartje, actuele hinder en omleiding).