Afspraak maken

Coronavirus-maatregelen: voor meer informatie, zie "Nieuws"

Om uw wachttijd te beperken en voor een betere dienstverlening bieden wij u de mogelijkheidom voor bepaalde diensten een afspraak te maken. Sommige prestaties gebeuren uitsluitend op afspraak (klik hier om meer informatie te hebben).

Beste klanten, door de grote vraag is het mogelijk dat u bepaalde problemen ondervindt bij het maken van afspraken (langere wachttijd, uitloggen van het systeem, foutmelding). We werken eraan om onze dienst afspraken te verbeteren. We hebben de capaciteit van onze servers al vertienvoudigd en we hebben ook meer operatoren ingezet om telefonische afspraken te maken. Wij adviseren u om uw afspraken via internet te maken. Wij verontschuldigen ons voor de ondervonden ongemakken. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

techniSCHE KEURING

Periodieke keuring en tweedehandskeuring


AFSPRAAK VIA INTERNET
OF
02 897 63 55

Let op: een afspraak mag ten laatste 24 uur vooraf gewijzigd worden!

Keuring na ongeval (keuring geometrie)
De keuringen geometrie (wielen of chassis) gebeuren uitsluitend op afspraak. Klik op volgende link om contact op te nemen en een afspraak te maken met een van onze stations die deze keuring uitvoeren :

ONZE TECHNISCHE KEURINGSSTATIONS

Controle homologatie en technische dienst
De keuringen voor een homologatieprocedure en de technische diensten gebeuren uitsluitend op afspraak. Klik op volgende link om contact op te nemen en een afspraak te maken met een van onze stations die deze keuring uitvoeren:

ONZE TECHNISCHE KEURINGSSTATIONS

RIJBEWIJS

Vanaf 18 mei 2020 worden er terug theorie-examens voor alle categorieën en praktijkexamens voor bromfietsen, motorfietsen, vrachtwagens en bussen (al dan niet met aanhangwagen) georganiseerd.

De praktijkexamens worden uitgevoerd op afspraak.
De examencentra zijn hiervoor telefonisch bereikbaar (zie gegevens via onderstaande link).
Vanwege het hoge aantal oproepen is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Gelieve er rekening mee te houden dat dit formulier enkel geldt voor praktijkexamens.

Voor meer informatie, zie Nieuws

ONZE EXAMENCENTRA VOOR HET RIJBEWIJS

 

Hier vindt u de handleiding terug van ons afsprakensysteem en de algemene gebruiksvoorwaarden: