Kalender

za mei 28
weekend
do juni 16 @ 9:30AM - 05:00PM
Speciale Zitting
do juni 16 @ 9:30AM - 05:00PM
special-geenexamens

Vacatures

Een afspraak nemen

 

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.
Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browserEen afspraak nemen via de website kan gratis 24u/24 - 7d/7
De voorgestelde uren kunnen verschillen van station tot station.

BELANGRIJK:

1) Wanneer u een voertuig laat keuren na de uiterste datum, zal een toeslag aangerekend worden en vervalt het recht op de bonus. Zie ook de informatie op deze pagina. Indien u geen afspraak meer kan maken voor de uiterste datum, dan wordt verwacht dat u het voertuig laat keuren zonder afspraak, om een laattijdige keuring te vermijden.

2) Telefonisch een afspraak vastleggen kan uitsluitend via het nummer 02/4810707, van 8u tot 17u op werkdagen. Denk eraan het inschrijvingsbewijs van de wagen bij de hand te houden wanneer u een afspraak neemt. Ook de postcode van het keuringsstation van uw keuze zal gevraagd worden.

3) Indien u technische problemen ondervindt bij het vastleggen van een afspraak via internet, contacteer ons met opgave van plaatnummer en 1ste indienststelling van de wagen en gebruikte browser op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Een afspraak nemen voor een rijbewijsexamen kan momenteel alleen telefonisch.