Kalender

za apr 26
weekend
vr mei 02
1 mei

Vacatures

Een afspraak nemen

De website werkt optimaal met Internet Explorer 8 en alle versies van Mozilla Firefox. Gelieve voor hogere Internet Explorer versies de compatibiliteitsweergave te gebruiken, nadat u aangemeld bent in het afsprakenprogramma. Google Chrome gebruiken, kan in veel gevallen ook een oplossing bieden.Een afspraak nemen via de website kan gratis 24u/24 - 7d/7
De voorgestelde uren kunnen verschillen van station tot station.

BELANGRIJK:

1) Wanneer u een voertuig laat keuren na de uiterste datum, zal een toeslag aangerekend worden en vervalt het recht op de bonus. Zie ook de informatie op deze pagina. Indien u geen afspraak meer kan maken voor de uiterste datum, dan wordt verwacht dat u het voertuig laat keuren zonder afspraak, om een laattijdige keuring te vermijden.

2) Telefonisch een afspraak vastleggen kan uitsluitend via het nummer 02/4810707, van 8u tot 17u op werkdagen. Denk eraan het inschrijvingsbewijs van de wagen bij de hand te houden wanneer u een afspraak neemt. Ook de postcode van het keuringsstation van uw keuze zal gevraagd worden.

3) Indien u technische problemen ondervindt bij het vastleggen van een afspraak via internet, contacteer ons met opgave van plaatnummer en 1ste indienststelling van de wagen en gebruikte browser op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Een afspraak nemen voor een rijbewijsexamen kan momenteel alleen telefonisch.